A. Вступ
1. Безпека персональних даних користувачів нашого веб-сайту має велике значення для нас, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту. Ці правила пояснюють, як і з якою метою ми обробляємо Ваші персональні дані.
Б. Мета обробки персональних даних
1. Персональні дані користувачів веб-сайту обробляються з метою клієнтською та надання послуг через використання сервісів, які пропонуються на веб-сайті.
2. Володільцем персональних даних, збір яких здійснюється через цей веб сайт є nevusLab.
В. Персональні дані користувачів, які обробляються
Збору, зберіганню та обробці на цьому веб-сайті підлягають наступні види персональних даних:
1. Дані про ваш комп’ютер, включаючи Вашу IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера та операційну систему;
2. Дані про Ваші відвідування та використання цього веб-сайту, включаючи реферальні джерела, протяжність візитів, переглянуті сторінки та шляхи навігації по сайту;
3. Дані, які Ви ввели під час відправлення родимки на перевірку нашому веб-сайті – а саме: прізвище та ім’я, вік, період існування родимки та інша інформація про родимку, фото родимки та електронна пошта;
4. Дані, які генеруються при використанні нашого веб-сайту, включаючи інформацію про час, частоту та умови його використання;
5. Дані, що містяться в будь-яких повідомленнях, які Ви надсилали нам електронною поштою або через наш веб-сайт, включаючи зміст повідомлення та мета дані;
6. Будь-які інші персональні дані, які ви надіслали нам.
Перед тим, як розкрити для нас персональну інформацію третьої особи, ви маєте отримати згоду цієї особи як на розкриття, так і на обробку цієї інформації у відповідності до даних правил.
Г. Обробка персональних даних
Персональні дані, які ви передали нам через веб-сайт, будуть використовуватися задля цілей, зазначених в цих правилах або на відповідних сторінках веб-сайту. Ми можемо використовувати Вашу персональну інформацію в наступних цілях:
1. надання Вам вищого рівня послуг при користування веб сайтом;
2. надання фото Ваших родимок для опрацювання лікарями – партнерами сервісу;
3. надсилання вам повідомленьстосовно перевірки Ваших родимок та результатів їх опрацювання;
4. надсилання Вам електронною поштою повідомлень, які Ви спеціально запросили;
5. надсиланняВам електронної розсилки, в разі, якщо Ви надаи (ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати електронні розсилки від нас);
6. надання стороннім компаніям анонімізованої та агрегованої статистичної інформації про активність наших користувачів із вжиттям заходів, внаслідок яких, ці компанії не матимуть змоги ідентифікувати жодного окремого користувача з цих даних;
7. обробка Ваших запитів та скарг, які стосуються нашого веб-сайту та надання послуг на ньому;
8. в інших цілях, які відповідають положенням чинного законодавства України про захист персональних даних.
Оприлюднення Ваших персональних даних можливе лише за Вашої чітко вираженої згоди.
Без вашої чітко вираженої згоди ми не будемо передавати Ваші персональні дані жодній сторонній компанії для прямого використання в маркетингових або інших цілях, цією, або будь-якою іншою сторонньою компанією.
Д. Розкриття персональних даних
Ми залишаємо за собою право розкрити Ваші персональні дані для будь-якого з наших підрядників, в об’ємі та цілях, необхідно для виконання ними договірних зобов’язань, в цілях передбачених цими Правилами та за умови дотримання ними стандартів захисту персональних даних, які містяться в чинному законодавстві України.
Ми залишаємо за собою право розкрити Ваші персональні дані та здійснити їх передачу:
1. з метою надання Вам послуг, для отримання яких Ви скористалися веб-сайтом та надали персональні дані;
2. в тих випадках, в яких цього від нас вимагає чинне законодавство Українами;
3. у зв’язку з будь-яким поточними або майбутніми судовими процесами, в ході яких від нас можуть вимагати такого розкриття;
4. з метою встановлення, реалізації або захисту наших законних прав ;
5. необхідності захисту життєво важливих інтересів суб’єктів персональних даних;
6. в разі отримання запиту про доступ та обробку персональних даних, направленого в порялку ст.ст. 16 та 21 Закону України «Про захист персональних даних»;
7. в інших випадках передбачених чинним законодавством України.
Ми не будемо розкривати Вашу персональну інформацію, за винятокм випадків, зазначених вище.
За будь яких випадків, ми будемо вимагати надання даних відповідних гарантій щодо невтручання в особисте і сімейне життя суб’єкта персональних даних, які розкриваються.
Ж. Строк обробки персональних даних
1. Обробка персональних даних компанією здійснюється не довше, ніж потрібно для досягнення цієї мети або цих цілей та строків, які передачені в чинному законодавстві України про захист персональних даних.

З. Захист Ваших персональних даних
1. Ми вживаємо достатні технічні та організаційні заходи для попередження втрати, протиправного використання чи підробки вашої персональної інформації.
2. Всі надані Вами персональні дані ми зберігаємо на наших захищених (як паролем, так і спеціальним програмним забезпеченням (фаєрволом) серверах.
3. Даючи згоду на застосування цих правили підтверджуєте своє ознайомлення з тим фактом, що передача інформації через Інтернет є по суті є незахищеною, і ми не можемо гарантувати абсолютного захисту персональних даних, отриманих нами через веб-сайт.
Е. Зміни та поправки
Ми лишаємо за собою право періодично вносити зміни та поправки в ці Правила, та публікувати їх нову редакцію на нашому сайті. Ви повинні періодично перевіряти цю веб-сторінку, щоб пересвідчитись, що розумієте зміст змін, внесених до цих правил. Ми також можемо проінформувати Вас про внесення змін до цих правил шляхом надсилання електронної пошти або через систему передачі приватних повідомлень нашого сайту.
Є. Ваші права
Ви можете надіслати нам запит щодо надання доступу до Ваших персональних даних, якими ми володіємо, в разі надсилання запиту згідно із ст.ст. 17 та 21 Закону України «Про захист персональних даних»
Ми лишаємо за собою відмовити в наданні інформації за вашим запитом, з підстав, передбачених чинним законодавством України.
И. Забезпечення точності та достовірності персональних даних
Ви маєте право надіслати вмотивоване письмове звернення щодо внесення змін до Ваших персональних даних, які ми обробляємо, згідно зі ст. 20 Закону України «Про захист персональних даних». Будь-ласка, своєчасно повідомляйте нас, якщо Ваші персональні дані, обробку яких ми здійснюємо, потребують оновлення чи виправлення.
І. Файли-Cookies
1. Погоджуючись із використанням файлів-cookie при першому відвіданні нашого веб-сайту, відповідно до положень цих Правил, ви надаєте нам дозвіл на використання файлів-cookie при кожному вашому наступному візиті.
Наш веб-сайт використовує файли-cookies. Cookie — це файл, що містить ідентифікатор (стрічку, яка складається з літер та цифр), і який надсилається веб-сервером до веб-браузеру, та зберігається браузером. В подальшому, ідентифікатор надсилається назад на сервер кожного разу, коли браузер запитує веб-сторінку з серверу. Файли-cookies можуть бути або «постійними» або «сеансові»: постійні будуть зберігатися браузером та будуть придатними до завершення терміну дії, якщо тільки не будуть видалені користувачем завчасно; «сеансові» навпаки – будуть видалятися після завершення сеансу роботи з сайтом або після закриття браузеру. Файли-cookies зазвичай не містять жодної інформації, яка ідентифікує особу користувача. Проте, ваша персональна інформація, яку ми маємо, може бути пов’язана з інформацією, що зберігається та отримана від файлів-cookies. На нашому веб-сайті ми використовуємо як постійні, так і сеансові файли-cookies.
2. Назви файлів-cookies, які ми використовуємо на нашому веб-сайті, та цілі, задля яких вони використовуються, зазначені нижче:
a. На нашому веб-сайті ми використовуємо Google Analytics та Adwords для розпізнавання комп’ютера, коли користувач відвідує веб-сайт, відстеження навігацію користувачів по веб-сайту, для вдосконалення зручності користування сайтом, для аналіз використання веб-сайту, для адміністрування сайту, для попередження шахрайства та вдосконалення безпеки сайту, для персоналізація сайту для кожного користувача, для відображення цільової реклами, яка може бути цікава окремим користувачам;
3. Більшість браузерів надають вам можливість відмовитися від використання файлів-cookies, наприклад:
a. в Internet Explorer (версія 10) ви можете заблокувати використовуючи налаштування керування файлами-cookie, доступними в меню «Інструменти» – «Опції Інтернету» – «Конфіденційність» – «Розширені» ( “Tools,” “Internet Options,” “Privacy”, “Advanced”);
b. у Firefox (версія 24) ви можете заблокувати всі файли-cookie, натиснувши «Інструменти» – «Опції» – «Конфіденційність»: у випадаючому меню оберіть пункт «Використовувати користувацькі налаштування журналу» та зніміть виділення з пункту «Прийняти файли-cookie від сайтів»; та нарешті
c. в Chrome (версія 29) ви можете заблокувати всі файли-cookie увійшовши до меню «Налаштування та управління», та обравши «Налаштування» – «Відобразити розширені налаштування» та «Налаштування контенту», а потім обравши «Заборонити сайтам надсилати будь-які дані» під заголовком «Cookies».
Блокування всіх файлів-cookiе матиме негативні наслідки на зручність користування багатьма веб-сайтами. Якщо ви заблокуєте файли-cookie, ви не зможете користуватися багатьма функціями нашого веб-сайту.
4. Ви можете видалити файли-cookie, які вже зберігаються на вашому комп’ютері, наприклад:
a. в Internet Explorer (версія 10), ви маєте видаляти файли-cookie вручну (інструкцію, як це зробити, можна знайти за адресою http://support.microsoft.com/kb/278835 );
b. у Firefox (версія 24), файли-cookie можна видалити перейшовши в меню «Інструменти» – «Опції» – «Конфіденційність»: у випадаючому меню оберіть пункт «Використовувати користувацькі налаштування журналу», натисніть “Показати Cookies”, а потім – “Видалити всі Cookies”;
c. в Chrome (версія 29) ви можете видалити всі файли-cookie увійшовши до меню «Налаштування та управління», та обравши «Налаштування» – «Відобразити розширені налаштування» та «Очистити дані перегляду», а перед тим оберіть пункт «Видалити файли-cookie та інші дані й плагіни сайтів».
Видалення файлів-cookiе матиме негативні наслідки на зручність користування багатьма веб-сайтами.